0

Купа “Шотокан карате-до” Пловдив 2013

На 02.03.2013 година “Българска Национална Организация” (БНКО) за първи път ще проведе турнир по за деца в две категории “А” и “Б”, според степента на участниците, в четири възрастови групи.

Домакин на спортното мероприятие е Сдружение с нестопанска цел “Шотокан Карате До Пловдив”, като мястото на провеждане е гр. Пловдив, ул. “Ген. Кутузов” № 2, училище “Димитър Димов”.

На всички участници в турнира ще бъдат раздадени грамоти, а за класиралите се на първо, второ и трето място в съответните категории и възрастови групи: златни, сребърни и бронзови медали.

Участници в турнира за Купата на Сдружение “Шотокан Карате До Пловдив” от страна на БНКО ще бъдат Сдружение Карате клуб “Сейкен”- гр. София с треньор Стоил Пенев Михайлов, Сдружение Карате клуб “Фудошин”- гр. София с треньор Радослав Петров Петров и Сдружение “Шотокан Карате До Пловдив” с треньор Панайот Панайотов.

БНКО е учредена през месец май 2012 година от сдруженията с нестопанска цел: “Сейкен”, “Тора”, “Фудошин” и “Шотокан Карате До Пловдив”, впоследствие се присъединява и Карате клуб “СОТ 161”. От 19.06.2012 година БНКО е член на голямото семейство на Световната Карате Конфедерация (WKC) със седалище гр. Волфсбург – Германия.

Гост-учасник на спортното мероприятие е Карате клуб “Тонус спорт” – гр. Пазарджик с треньор Асен Димитров Василев.

Afish_Cupa_Plovdiv_2013